Δήλωση Σωτήρη Μανούση για την παρουσίαση υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου της Χρυσής Αυγής

Δήλωση του Σωτήρη Μανούση, υποψήφιου Δημάρχου του ΚΚΕ στο δήμο Ζίτσας, με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, σχετικά με τη χθεσινή παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου της Χρυσής Αυγής

Λαϊκή ΣυσπείρωσηΚαλούμε τους εργαζόμενους της πόλης, τους άνεργους, τους νέους, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, σε εγρήγορση. Να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή από κάθε χώρο δουλειάς, σχολείο, σχολή, γειτονιά και χωριό, όπως η Ελεούσα με θύματα και πείρα από την δράση του φασισμού και ναζισμού.

Η ΧΑ είναι οργάνωση φασιστική και γι΄αυτό είναι εγκληματική. Η αντιμετώπιση της πρέπει να αποτελέσει ζήτημα του εργατικού κινήματος, των σωματείων, των Εργατικών Κέντρων, των φοιτητικών και γυναικείων συλλόγων, της Λαϊκής συμμαχίας. Ο δρόμος για να απαλλαγεί ο λαός από το φασισμό είναι το ισχυρό εργατικό – λαϊκό κίνημα, το ισχυρό ΚΚΕ παντού, για την ανατροπή του καπιταλισμού, που είναι η μήτρα που γεννά το φασισμό.
Είναι επίκαιρη η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την παρουσίαση του βιβλίου “Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση” του Ραντζανί Πάλμε Ντατ, που θα παρουσιάσει η Ελένη Μπέλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Τετάρτη 12 Μάρτη, 7μμ στο ξενοδοχείο Du Lac στα Γιάννενα.

Τέλος καλούμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα και τα άλλα λαϊκά στρώματα, στην απεργία ενάντια στην αξιολόγηση στο δημόσιο, την Τετάρτη 12 Μάρτη. Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο, στις 11πμ.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply