Δήλωση Κ. Τασούλα

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ., κ.Κώστας Τασούλας σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό FLASH 96.0 ανέφερε σήμερα μεταξύ άλλων τα εξής:

«« Το αγωνιώδες μήνυμα των εκλογών ήταν να συνεργαστούν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου για να δρομολογηθεί μία άλλη οικονομική πολιτική, πέραν των οριζοντίων περικοπών, μία πολιτική ανάπτυξης, μέσα στην Ευρώπη.

Πρώτιστα η αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ και η ανευθυνότητα άλλων μικρότερων κομμάτων οδήγησαν στην ακυβερνησία.

Ο τόπος οδεύει και πάλι σε εκλογές. Εκλογές που θα κρίνουν και το αν θα κυβερνηθεί η Ελλάδα, αλλά και το αν θα κυβερνηθεί με ελπίδα μέσα στην Ευρώπη, ή θα κυβερνηθεί με λαϊκισμό και πορεία συνολικής αυτοκαταστροφής.

Η Ν.Δ. παρά το δυσμενές αποτέλεσμα που αποτυπώνει τη γενικότερη κατακραυγή του εκλογικού σώματος προς το λεγόμενο πολιτικό σύστημα, παραμένει ο μόνος πυλώνας που μπορεί να κατοχυρώσει μία αλλαγή πορείας της χώρας μέσα στην Ευρώπη.

Μία Ευρώπη που επιτέλους μιλά ήδη για νέα πολιτική στην Ελλάδα, για πολιτική ανάπτυξης, όπως εδώ και δύο χρόνια επιμένει η ΝΔ.

Οι νέες εκλογές θα δώσουν απάντηση στην αγωνία μιας χώρας και ενός λαού. Απάντηση ελπίδας και ανάπτυξης. Και η ΝΔ έχοντας ακούσει το μήνυμα του λαού, πιο ενωμένη και πιο δυνατή θα εκφράσει και θα υλοποιήσει αυτή τη νέα πορεία της χώρας. »»

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply