Δήλωση Κώστα Αρβανίτη

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας με το συνδυασμό “Ήπειρος τόπος να ζεις”, Κ. Αρβανίτης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«« Στις εκλογές της Κυριακής οι πολίτες της Πρέβεζας αλλά και όλης της Ηπείρου έκαναν με την ψήφο τους την επιλογή τους για την παράταξη που θα αναλάβει τις τύχες της Ηπείρου την προσεχή 4ετία. Μια επιλογή πολύ σαφής και απόλυτα σεβαστή. Συγχαίρουμε τον κύριο Καχριμάνη και την παράταξή του για τη νίκη της.

Από την πλευρά μου και από την πλευρά των συνεργατών μου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους περίπου 15.000 πολίτες της ενότητας της Πρέβεζας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους και τους φίλους που μας πίστεψαν και μας αγκάλιασαν σε όλη την προεκλογική διαδρομή. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την επιλογή των εκπροσώπων τους στην αιρετή Περιφέρεια είτε μας ψήφισαν είτε όχι.

Με τη βοήθεια των συνεργατών υποψήφιων συμβούλων αλλά και των φίλων που μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν κάναμε έναν αξιοπρεπή, όμορφο, καθαρό και έντιμο αγώνα, δίνοντας το στίγμα των αρχών και των πεποιθήσεών μας. Αυτός ο αγώνας δόθηκε σε συνθήκες που δεν ήταν ευνοϊκές εξαιτίας των πολιτικών διλημμάτων που επικράτησαν στις συνθήκες της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε. Οι συνθήκες αυτές ήταν ακόμη πιο δύσκολες με βάση τα τοπικά δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί πριν ακόμη αρχίσουμε την προσπάθεια. Κάποιοι δυστυχώς επένδυσαν στην ήττα και τώρα θα επιχειρήσουν να εισπράξουν. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε με πείσμα και υπερπροσπάθεια να ανατρέψουμε το σκηνικό σε πολύ περιορισμένο χρόνο ξεχνώντας την κούραση και ξεπερνώντας τις δυσκολίες και στο βαθμό που μας αναλογεί αναλαμβάνουμε τις ευθύνες.

Θέλω να διαβεβαιώσω όσους μας εμπιστεύθηκαν ότι τόσο εγώ όσο και οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας από την ενότητα της Πρέβεζας θα αγωνιστούμε για όσα δηλώσαμε και υποσχεθήκαμε σε όλη αυτή τη διαδρομή. Θα είμαστε παρόντες σε όλες τις διαδικασίες και τα όργανα στηρίζοντας ότι θετικό προωθείται αλλά πολύ περισσότερο διατυπώνοντας την κριτική και την αντίθεσή μας σε ότι δεν συνάδει με το συμφέρον της περιοχής και τις αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας. Στηρίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή διαδικασία και την προστασία των αδύνατων στρωμάτων της κοινωνίας για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Παλεύοντας για όλα όσα με μεγάλη σαφήνεια διατυπώσαμε στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας για το καλό της Ηπείρου και της Πρέβεζας.

Σας ευχαριστώ πολύ. »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply