Δήλωση Αργύρη για απεργία ιδιοκτητών ΤΑΞΙ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει τη συνεχιζόμενη απεργία των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ και τις επιπτώσεις που αυτή έχει στη χώρα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Βαγγέλης Αργύρης, προσερχόμενος στη Βουλή, δήλωσε τα εξής:

«« Η χώρα σήμερα δίνει μία πολύ σκληρή «μάχη» για να μπορέσει να πετύχει όρους και προϋποθέσεις εξόδου από την πιο σοβαρή κρίση της μεταπολεμικής της Ιστορίας.

Αυτή τη μάχη πρέπει όλοι οι Έλληνες να τη δώσουμε μαζί και να διαφυλάξουμε την ομαλότητα και την ηρεμία ιδιαίτερα σε τομείς από τους οποίους περιμένουμε θετικά οφέλη όπως είναι ο Τουρισμός.

Είναι ταυτόχρονα υποχρέωση της Κυβέρνησης αλλά και όλου του πολιτικού κόσμου να αποφύγουμε τις ακρότητες, τη μικροπολιτική και τις οξύνσεις και να προσφύγουμε στο διάλογο και τη συνεννόηση.

Αυτή είναι η θέση μου και στο θέμα της απεργίας των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ όπου είναι απαραίτητο να βρεθεί κοινά αποδεκτή, βιώσιμη, λύση για τον κλάδο, στη βάση των ήδη συμφωνηθέντων σχετικά με το άνοιγμα του επαγγέλματος, αποδεικνύοντας πως η Πολιτεία έχει πλέον συνέπεια και συνέχεια »».

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply