Β. Αργύρης στη ΝΕΤ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης και επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος τόπος να ζεις» μίλησε στην εκπομπή της ΝΕΤ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των δημοσιογράφων Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη.

Ο κ. Αργύρης ανέπτυξε τις  θέσεις της παράταξης για την αιρετή Περιφέρεια τονίζοντας ότι μοναδικό κριτήριο είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη της Ηπείρου, με συγκεκριμένους, μετρήσιμους και ισόρροπους στόχους και στους τέσσερις νομούς  Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας.

«Η Περιφερειακή Διοίκηση της διαφάνειας και της συνέπειας με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη, η ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο, η  ασφάλεια, η ποιότητα ζωής, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η υποστήριξη των υπαρχουσών, αποτελούν το σχέδιό μας για την νέα Ήπειρο των ανοιχτών οριζόντων.

Οδηγός μας είναι η ποιότητα και ταυτότητα σε όλα τα αγαθά που παράγει η Ήπειρος. Στα προϊόντα, υπηρεσίες,  κοινωνικά αγαθά στην υγεία και παιδεία, στον πολιτισμό. Η δημιουργία του  Ηπειρώτικου καλαθιού  ποιοτικών προϊόντων, προϊόντα με ταυτότητα, σήμα και διαπίστευση, σε συνδυασμό με το εξαίρετο φυσικό περιβάλλον είναι το διαβατήριο για μια Ήπειρο εξωστρεφή, άφοβη, τολμηρή με ενεργό ρόλο στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αργύρης.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με υποθέσεις του συνυποψήφιού του, ο κ. Αργύρης τόνισε « δεν μπορούμε να πολιτευόμαστε με το σύνθημα είσαι ή δεν είσαι έντιμος. Θεωρώ προφανές και αυτονόητο ότι όταν ασχολείσαι με την πολιτική πρέπει να είσαι και έντιμος».

Ο κ. Αργύρης αναφέρθηκε τέλος στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, λέγοντας ότι στις εκλογές αυτές δεν κρίνεται το προσωπικό μέλλον κανενός. Κρίνεται αν η Ήπειρος θα πάει μπροστά ή θα μείνει στην απραξία και τη συντήρηση.

«Είμαι σίγουρος ότι οι Ηπειρώτες στην Ήπειρο και στην αποδημία θα δώσουν ένα δυνατό παρόν, γιατί πάνω από όλα νοιάζονται για το μέλλον της κοινής μας πατρίδας της Ηπείρου αλλά θα δώσουν και μια νικηφόρο ψήφο στην παράταξή μας, γιατί εμείς εγγυούμαστε αυτό το μέλλον με ελπίδα και σιγουριά » κατέληξε ο κ. Αργύρης.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply