Συναντήσεις – Επισκέψεις Α. Καχριμάνη

Συναντήσεις και επαφές με παραγωγικές τάξεις της Ηπείρου, έχει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Στο πλαίσιο αυτό χθες συναντήθηκε με Νέους Αγρότες από την Πρέβεζα.  Μαζί τους  ο  κ.  Καχριμάνης,   συζήτησε αναλυτικά τα ζητήματα που τους αφορούν και κυρίως τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν  από την αιρετή Περιφέρεια για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου.

Ο κ. Καχριμάνης, υπογράμμισε ότι με την ανάληψη της διοίκησης της αιρετής Περιφέρειας θα υπάρξει στενή συνεργασία με τους αγρότες, προκειμένου να δοθούν λύσεις σε άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μεσοπρόθεσμα να τεθούν οι βάσεις για την αναγέννηση της υπαίθρου.

«Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλό του τόπου, να κρατήσουμε τις οικογένειες στην γεωργία και την κτηνοτροφία, αλλά και  να προχωρήσουμε σε εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες για τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών υποδομών και την προσέλκυση και άλλων νέων στον πρωτογενή τομέα, που μπορεί να  εξασφαλίσει θέσεις εργασίας, που είναι πολύτιμες και δυσεύρετες την εποχή που διανύουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗ ΒΡΥΣΕΛΛΑ

Σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από το Νομάρχη Θεσπρωτίας (και υποψήφιο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας) κ. Βασίλειο Γιόγιακα επισκέφτηκε τη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, όπου είχε συνάντηση με αγρότες των οποίων οι καλλιέργειες υπέστησαν ζημιές από την υπερχείλιση του ποταμού Καλαμά. «Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν όλη σχεδόν την Ήπειρο και οι ζημιές είναι μεγάλες. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την αποζημίωση των πληγέντων, αλλά και για άμεσες παρεμβάσεις ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους σε περίπτωση επανάληψης τους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, στη  συζήτηση που  είχε  με τους αγρότες. Στη συνέχεια τους ενημέρωσε ότι με την ανάληψη της διοίκησης της αιρετής Περιφέρειας, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των αγροτικών εκτάσεων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η βελτίωση της λειτουργίας του θυροφράγματος και  η διάνοιξη των στενών του ποταμού.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply