Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Νέα έργα για τη βελτίωση των αγροτικών και οδικών υποδομών της Π.Ε. Άρτας:

Δύο νέα έργα, με τα οποία αντιμετωπίζονται προβλήματα των αγροτών της Άρτας, προωθεί η Περιφέρεια. Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τον ανάδοχο του έργου «Καθαρισμός τάφρων και διωρύγων πεδιάδας Άρτας», με συνολικό προϋπολογισμό 150.000 Ευρώ (Ανάδοχος ο Απόστολος Γιαννούλης).

Το δεύτερο έργο, του οποίου τη δημοπράτηση ενέκρινε η Ο.Ε., αφορά την ανακατασκευή τάφρων και διωρύγων, επίσης στην πεδιάδα της Άρτας, με προϋπολογισμό 100.000 Ευρώ. Παράλληλα για τη βελτίωση των οδικών υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας σύντομα αρχίζει η υλοποίηση τριών έργων, τους αναδόχους των οποίων ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Πρόκειται για τα εξής:
– 1. Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση επαρχιακού οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 100.000 Ευρώ. Ανάδοχος η Ο.Ε. Α. ΤΣΩΡΟΣ –Λ. ΣΑΚΚΑΣ.
– 2. Συντήρηση δρόμου Πετράλωνα – γέφυρα Κονδύλη, προϋπολογισμού 30.000 Ευρώ. Ανάδοχος ο Παναγιώτης Κατερός.
– 3. Βελτίωση οδού Κρυονέρι – Ναζαίοι, προϋπολογισμού 60.000 Ευρώ. Ανάδοχος ο Απόστολος Στεφάνου.

Εγκρίσεις για βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πρέβεζας:

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, σε πρόσφατη συνεδρίαση της, έλαβε αποφάσεις για δύο έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Πρόκειται για τη δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης των ζημιών στο επαρχιακό και βασικό δίκτυο περιοχής Ριζοβουνίου Δήμου Ζηρού, προϋπολογισμού 50.000 Ευρώ και την ανάδειξη του αναδόχου (Γ. Μπέλλος) για το έργο τοποθέτησης σηματοδοτών στο Δ.Δ. Ανθούσας.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply