Απάντηση “Αξιοβίωτης Ανάπτυξης” για Δωδώνη

Η “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, σε απάντηση της ανακοίνωσης του συνδυασμού “Ήπειρος τόπος να ζεις” σχετικά με τη Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη:

««

Τι ξεχνά ο κ. Ευάγγελος Αργύρης

Οι σημερινές ανακοινώσεις της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ, τόπος να ζεις» αποτελούν ομολογία του πολιτικού αδιεξόδου, στο οποίο βρίσκεται ο επικεφαλής της. Να θυμίσουμε ότι η «ΔΩΔΩΝΗ» σήμερα επιχειρείται να πωληθεί και στη βάση απόφασης που συνυπέγραψε η σημερινή πολιτική ηγεσία με την τρόικα, στο πλαίσιο του Μνημονίου, που ο ίδιος ψήφισε.

Να θυμίσουμε επίσης ότι σημερινοί συνάδελφοι του κ. Αργύρη, ήταν εκείνοι που πέρυσι «κατήγγειλαν» την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου από την Πέρδικα και υπόσχονταν αλλαγή χάραξης.  Ο ίδιος δεν γνώριζε τις διαδικασίες που  προχώρησαν από τις αρχές του 2010, ή απλώς έκρυβε την υπόθεση κάτω από το «χαλί»;  Και εν προκειμένω, γιατί διαφωνεί να δοθούν  πριν τις εκλογές απαντήσεις για ποιο λόγο επιλέχτηκε η συγκεκριμένη χωροθέτηση; Γιατί αποφεύγει τώρα τον διάλογο;

Η κριτική για το έργο του κ. Αλεξ. Καχριμάνη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων, έστω και αρνητικά, έστω και μηδενιστικά, αποδεικνύει ότι έγινε έργο και σπουδαίο και σημαντικό για τους πολίτες. Και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι που ενοχλεί.

Από τις μακροσκελείς ανακοινώσεις της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», απουσιάζει  κάτι πιο ουσιαστικό και άμεσο, που έθεσε ο κ. Καχριμάνης,  για τον κ. Αργύρη: Η πρόταση –πρόκληση να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα, ώστε να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο θεσμό της αυτοδιοίκησης, από όπου τον τάξει ο Ηπειρωτικός λαός. Δεν αρκεί να το δηλώνει, αλλά πρέπει και να το αποδεικνύει στην πράξη.  Ιδού η Ρόδος …

»»

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply