“Αξιοβίωτη Ανάπτυξη” για αρμοδιότητες

Ο συνδυασμός “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” του υποψηφίου Περιφερειάρχη Α. Καχριμάνη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« O κ. Ευ. Αργύρης είναι εμφανές ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και το επιβεβαιώνει ακόμη και τώρα με την μικροπολιτική σε βάρος των πληγέντων της περιοχής μας. Είναι τραγικό όμως, αν και διατέλεσε επί αρκετά χρόνια, υφυπουργός Γεωργίας να μη γνωρίζει αρμοδιότητες των υπηρεσιών του, όπως αυτές του ΓΟΕΒ.

Είναι απαράδεκτο να κατηγορεί τον σημερινό Νομάρχη και υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για πολιτική ρουσφετιών και ψηφοθηρίας την ώρα της μάχης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πληγέντων. Αλήθεια αν εκλεγόταν αιρετός Περιφερειάρχης την επόμενη ημέρα, βάσει πρωτοκόλλου θα ενεργούσε σε αντίστοιχη περίπτωση καταστροφής περιουσιών συμπολιτών μας;

Και κάτι τελευταίο: Αληθεύει ότι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κουτσούκος βρισκόταν από χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα; Και αν ναι, για ποιο λόγο δεν κλήθηκε από τον κ. Αργύρη και την παντελώς απούσα από τις πληγείσες περιοχές, Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου, να τις επισκεφθεί και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση, πολύ περισσότερο όταν το ζήτημα είναι δικής τους αρμοδιότητας; »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply