“Αξιοβίωτη Ανάπτυξη” για αγροτικές υποδομές

Ο συνδυασμός “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«« Η Ήπειρος έχει δυνατότητες για αγροτικά προϊόντα ποιότητας… Αυτά όμως προϋποθέτουν υποδομές, σύγχρονα αρδευτικά δίκτυα, αποστραγγιστικά έργα… Κάποιοι στο παρελθόν  έκαναν εγκληματικά λάθη από αμέλεια… Κάποιοι δεν φρόντισαν να  ενημερώσουν τους αγρότες μας… Και κάποιοι άλλοι τους θυμούνται μόνο στις εκλογές… Καιρός να μιλήσουμε και για αυτά κ. Αργύρη… Γιατί έμειναν στη μέση τα αρδευτικά που είχαν ενταχθεί στα Α’ και Β’ ΚΠΣ.

Γιατί δεν προχώρησε η νομιμοποίηση των πτηνοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων… Γιατί δεν προχώρησε ο εκσυγχρονισμός τους μέσω των «πακέτων» Ντελόρ… Γιατί,  το έργο της αλλαγής του τρόπου άρδευσης του κάμπου της Κόνιτσας, αν και ενταγμένο, εδώ και δεκατρείς μήνες στο «Αλ. Μπαλτατζής», δεν δημοπρατείται… Κάποιοι έχουν ευθύνες…

Και σεις κ. Αργύρη, ως συνεταιριστής, ως βουλευτής, ως πρ. υφυπουργός, δεν μιλήσατε, δεν ενημερώσατε, δεν διαμαρτυθήκατε, δεν πιέσατε, ούτε καν για το έργο της Κόνιτσας… Ήρθε η ώρα της αλήθειας κ. Αργύρη. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τα μεγάλα αγροτικά ζητήματα του τόπου μας. »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply