Ανοιχτή επιστολή Θ. Λιόλιου

Την πρώτη Κυριακή κέρδισε η κοινωνία του Δήμου Πάργας, την αξιοπρέπεια της που με διάφορες μεθόδους  το σύστημα «Νάστα» προσπάθησε  να την προσβάλλει χωρίς να το καταφέρει.

Με σεβασμό στην κρίση του Λαού του Δήμου μας, τη σύγκριση της παράταξής μας με την παράταξη του κυρίου Νάστα, την εξαθλίωση και την εγκατάλειψη του τόπου μας από τη Διοίκηση και την πρωτόγνωρη περιφρόνηση που γνώρισε ο κόσμος του Φαναρίου, είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να απεμπλακούμε και να απαλλαγούμε από το σύστημα διοίκησης, από  τις διχαστικές και απαράδεκτες πολιτικές πρακτικές που ακολούθησε η παρούσα διοίκηση και ανεξάρτητα από τις κομματικές προτιμήσεις του καθενός μας που είναι σεβαστές, πάμε  όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα, το χρωστάμε στα παιδιά μας το οφείλουμε στον τόπο μας.

Έχω όλη τη διάθεση και την πίστη να βοηθήσω τον τόπο . Και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί ενωμένοι,  χωρίς διακρίσεις και εξοστρακισμούς.

Σας καλώ όλους να πάτε στην κάλπη την Κυριακή, στις 14 Νοέμβρη, δίνοντας την ψήφο σας στο Όραμα Ενεργών Πολιτών. Το όραμά σας θα γίνει όραμα προς υλοποίηση για τον τόπο, μόνο με την ψήφο σας-τη δύναμή σας, για να έχουμε τη Δευτέρα τη νέα σελίδα- τη νέα τάξη πραγμάτων- που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή πορείας στον τόπο μας.

Ευελπιστώ ότι θα με τιμήσετε με την ψήφο σας από καρδιάς.

«ΟΡΑΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Υποψήφιος Δήμαρχος
Θανάσης Λιόλιος

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply