Ανακοίνωση της Τ.Ο. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής Άρτας

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής Άρτας:

«« Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η εκλεγμένη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε να σπάει το απόστημα του αρρωστημένου συστήματος, γινόμαστε μάρτυρες των διαδοχικών πανικόβλητων και αστείρευτης επιπολαιότητας κινήσεων στις οποίες επιδίδεται το τελευταίο. Είναι σημαντικό κάθε Έλληνας να συνειδητοποιήσει ότι και η πλέον πρόσφατη απόπειρα ανακοπής του γιγαντούμενου εθνικιστικού κινήματος εκ μέρους των διεφθαρμένων παρακμιακών δυνάμεων που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα του χαμού βρίθει υποκρισίας, φόβου και ύποπτων κινήτρων.

Υποκρισίας γιατί: Οι “κύριοι” αυτοί φέρουν τεράστιο μερίδιο της ευθύνης για την ανομία που επί τόσα έτη επικρατεί στην χώρα, για την είσοδο και ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών καθώς και την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο που έφεραν μαζί τους. Με πράξεις και παραλείψεις τους υπέθαλψαν και ενεθάρρυναν τον φυσικό και οικονομικό στραγγαλισμό των Ελλήνων από τα επιδράμοντα ημιάγρια στίφη που συνεκρότησαν κάθε λογής παραβατικές συμμορίες. Πάει πολύ, μα πάρα πολύ, να επικαλούνται την νομιμότητα όσοι συνέβαλαν μπροστά στα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια τόσο καθοριστικά και τόσο αδιάντροπα στην βίαια κατάλυσή της.

Φόβου (και τρόμου) διότι: Οι διεξαγόμενες δημοσκοπήσεις από εταιρείες, που παραδοσιακά “χαντακώνουν” την Χρυσή Αυγή, φανερώνουν ότι πλέον κινείται σε ποσοστά τουλάχιστον περί του 12% με μόνιμη και δυναμικά αυξανόμενη ανοδική τάση. Γι’ αυτό το λόγο, οι ακόμα ατιμώρητοι εθνικοί ολετήρες αναζητούν κουτοπόνηρα και απελπισμένα οποιοδήποτε ίχνος αφορμής, όπως η πρόσφατη δράση στην Ραφήνα, για να εξαπολύσουν από τα πιο σαθρά φερέφωνά τους ένα άθλιο επικοινωνιακό παιχνίδι (το μόνο ίσως όπλο που τους έχει απομείνει ακόμα) με την μάταια ελπίδα να ανακόψουν την επέλαση του λαϊκού χειμμάρου που έρχεται ορμητικά κατά πάνω τους.

Πέραν των υπολοίπων, οφείλουν να γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους όπλα μετατρέπονται συχνά σε μπούμερανγκ που αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο των συκοφαντών, ενώ δύνανται να εκθέσουν αμείλικτα όσους τα χρησιμοποιούν ενώπιον του κοινού περί δικαίου αισθήματος του ελληνικού λαού. Γιατί δεν είναι ούτε ηθικό ούτε δίκαιο να ενημερώνεται η δημοτική αστυνομία για τους πάγκους παρεμπορίου των λαθρομεταναστών που συστηματικά και εντελώς παράνομα λυμαίνονται τους δημόσιους χώρους και να μην πράττει απολύτως τίποτα.

Ακόμα χειρότερο είναι να παραπέμπει ευθυνόφοβα σε κάποια έγγραφη απάντηση, που όπως άπαντες γνωρίζουν ουδέποτε οδήγησε στην λήψη του παραμικρού ουσιαστικού μέτρου. Όταν οι νόμοι καταλύονται ή δεν τυγχάνουν προάσπισης από τους υποτιθέμενους υπηρέτες τους, οι οποίοι (στην πιο καλοπροαίρετη ερμηνεία) έχουν αδρανοποιηθεί από τους πολιτικούς ανωτέρους τους, η τήρηση τους επαφίεται ως έσχατη γραμμή ανάσχεσης στον πατριωτισμό του κάθε Έλληνα πολίτη. Κι επειδή ο τελευταίος έχει επιτέλους αρχίσει να αφυπνίζεται και να καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε μόνιμη βάση εις βάρος του, θα τον βρίσκουν πλέον διαρκώς μπροστά τους.

Ύποπτων κινήτρων επειδή: Οι ενορχηστρωτές της συγκεκριμένης απόπειρας όπως είδαμε όχι μόνο δεν συνιστούν γνήσιους εκφραστές της νομιμότητας, αλλά τυφλοποντικίζουν σε διάφορες στοές και αναλώνονται σε κάθε λογής… υπόγειες ενασχολήσεις, συμμετέχοντας σε αδιαφανή κέντρα αποφάσεων που χαρακτηρίζονται από τη δική τους, συνήθως όχι ιδιαίτερα εθνωφελή, ατζέντα. Παράλληλα αποτελούν μερικούς από τους γνησιότερους φίλους και συμμάχους των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι αποπειρώνται να εξαρτήσουν στο άρμα τους όσο το δυνατόν περισσότερες εκ των Ευρωπαϊκών χωρών, με φυσικά ακόμα λιγότερο αγαθά κίνητρα. Οι (πραγματικοί) φύλακες έχουν γνώση, και προϊόντος του χρόνου θα προβούν σε ουκ ολίγα σπαρταριστά ξεμπροστιάσματα.

Κάθε ύπουλη και πονηρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή είναι εκ φύσεως καταδικασμένη να επιτυγχάνει τα ακριβώς αντίστροφα αποτελέσματα από εκείνα για τα οποία προορίζεται, δίδοντας ένα επιπλέον στίγμα για το αληθινό ποιόν των εμπνευστών της και εγείροντας ακόμα περισσότερο κόσμο από τον πολύχρονο λήθαργο. Ας αφουγκραστούν λίγο οι “εκλεκτοί αυτοί κύριοι” την ατμόσφαιρα γύρω τους, ας ρίξουν μια ματιά στις συνέπειες των διαχρονικών πεπραγμένων τους και θα διαπιστώσουν ότι η ώρα απόδοσης της αληθινής δικαιοσύνης πλησιάζει.

Όσο για τις “φασιστικές πρακτικές” ας τις βρεί ο κ. δήμαρχος μέσα στο ίδιο το κόμμα που προέρχεται, που τόσα χρόνια κατάκλεβε και απομυζούσε τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού. Επίσης για την αναρχοαριστερή καφρίλα και σαπίλα,τα ορφανά του Μάρξ και του Τσαουσέσκου καλά θα κάνουν να μη πιάνουν στο στόμα τους τον Ελληνικό λαό, αυτοί που τον άφησαν νηστικό και πεινασμένο άνεργο, οφειλέτη και επαίτη διώχνοντας και κλείνοντας κάθε υγιή επιχείρηση που απασχολούσε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Η Χρυσή Αυγή, μέσω ανακοίνωσης της τοπικής οργάνωσης, έδωσε το δυναμικό παρών την Κυριακή στο παζάρι της Άρτας, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό με πολύ μεγάλη την απήχηση των πολιτών. H Xρυσή Aυγή ήταν και θα είναι παρών σε όλη την Άρτα. »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply