Ανακοίνωση “Σπίθας” Ιωαννίνων για την πανελλαδική απεργία της 20ης Φεβρουαρίου

Κίνημα Ανεξάρτητων ΠολιτώνΑνακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του “Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα” για τη γενική απεργία της 20ης Φεβρουαρίου 2013:

«« Δεδομένου ότι η Παγκόσμια οικονομία δεν στηρίζεται στην παραγωγική διαδικασία αλλά στο τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα αδιαφορώντας για τον εργαζόμενο και κάθε πρόσκαιρη απεργιακή ή άλλη κινητοποίηση διαλύοντας τις Εθνικές οικονομίες, τις Κοινωνίες και τα Έθνη:
– Οι 24ωρες απεργίες μεθοδευμένες από τον κομματικό συνδικαλισμό, τελικά καταλήγουν να διευκολύνουν το σύστημα και να αποδυναμώνουν το μαζικό λαϊκό κίνημα.
– Οι συνδικαλιστικές διοικήσεις συνεχίζουν να κωφεύουν μπροστά στο πρόβλημα που ξεπερνά τα όρια των ακυρωμένων συλλογικών συμβάσεων, της ανεργίας και της εξαθλίωσης της κοινωνίας.
– Το πρόβλημα είναι εθνικό και συνδέεται άμεσα με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την εξάρτηση της χώρας από τους ξένους.
– Όσο ο λαός δεν ενώνεται κάθε κινητοποίηση θα καταπνίγεται από τις δυνάμεις καταστολής, που συνεχώς σκληραίνουν τη στάση τους φτάνοντας στην ωμή βία.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ, παρόλα τα ιστορικά λάθη των συνδικαλιστικών και κομματικών ηγεσιών που πρόδωσαν διαχρονικά τον Ελληνικό λαό, θα συμμετάσχει μαζικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, δίπλα στον ανεξάρτητο λαό και τους εργαζόμενους που υποφέρουν απ’ τις δυσβάσταχτες και καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου και της τροϊκανικής κυβέρνησης.

Παράλληλα το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΠΙΘΑ προτείνει:
– Ένα Ενιαίο Παλλαϊκό Κίνημα Αντίστασης όλων των εργαζομένων και του Λαού με στόχους:
1. Την Αντίσταση ενάντια στον ξένο ζυγό και την τροϊκανική τρικομματική κυβέρνηση, η οποία αφού ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία, ξεπουλά κι εμάς τους ίδιους.
2. Την απαλλαγή από την τρόικα, ΔΝΤ.
3. Την ανάπτυξη της πατρίδας προς όφελος του Λαού της, μέσω μιας πατριωτικής λαϊκής κυβέρνησης.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΑΠΑΛΛΑΓΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΠΙΘΑ.

http://www.spitha-kap.gr/
Σκανδάλης Ευάγγελος
Τηλ 6977.247557 »»

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply