Ανακοίνωση Περιοδείων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Το Σάββατο 3 Μαΐου:

Λαϊκή ΣυσπείρωσηΣτις 6:00 μμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλυ Τσουμάνη, στα καταστήματα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων και στις 8:00μμ συγκέντρωση- συζήτηση στις στο καφενείο του «Σωτήρη».

Στις 7:00μμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Γιώργο Πρέντζα, σε χωριά του Δήμου Δωδώνης.

Την Κυριακή 4 Μαΐου:

Στις 10:00πμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Γιώργο Πρέντζα, σε χωριά του Δήμου Δωδώνης.

Στις 10:00πμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ιωαννίνων, Θανάση Μαχτσίρα σε χωριά του ΔήμουΠαμβώτιδος.

Στις 8:30μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- συζήτηση στο Πέραμα Ιωαννίνων, στο ΚΑΠΗ, που θα μιλήσει η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλυ Τσουμάνη.

Στις 8:30μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- συζήτηση στο Βοτανικό Ιωαννίνων, στο καφενείο απέναντι από το σχολείο (13ο δημοτικό) που θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννιτών, Τάκης Τασιούλας.

Δευτέρα 5 Μαίου:

Στις 9:00πμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλυ Τσουμάνη, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δημοτικό Σύμβουλο του δήμου Ιωαννιτών Μπάμπη Παππά, στο Άσυλο Ανιάτων.

Στις 10:00πμ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Γιώργο Πρέντζα, σε φαρμακαποθήκες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στις 7:30μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- συζήτηση στο Άλσος Ιωαννίνων, στην ταβέρνα «ΚΗΠΟΣ» που θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννιτών Τάκης Τασιούλας

Στις 8:00μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση- συζήτηση στους Αμπελόκηπους Ιωαννίνων, στην ταβέρνα «ΚΑΜΩΝΑΣ» που θα μιλήσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Γιώργος Πρέντζας

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply