Ανακοίνωση ομάδας μπάσκετ “‘Ιανθου” Ιωαννίνων

Ομάδα Μπάσκετ ΊανθοςΠάταγο αναμένεται να προκαλέσει η ανακοίνωση στην οποία θα προβεί το τμήμα μπάσκετ του Ίανθου το Σάββατο 18 Μαΐου. Πρόκειται για τη σημαντικότερη κίνηση που έχει γίνει από ακαδημία μπάσκετ στην Ελλάδα – και ίσως από ακαδημία οποιουδήποτε αθλήματος – η οποία θα ανατρέψει τα δεδομένα για το άθλημα και την ανάπτυξή του στη περιοχή μας.

Για να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο εγχείρημα χρειάστηκαν χρονοβόρες διαδικασίες και προσεκτικός σχεδιασμός. Η ιστορική συμφωνία έγινε πραγματικότητα στις 14 Μαΐου και αφορά εκτός από τους αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές του συλλόγου μας, αθλητές άλλων σωματείων (ακόμη και από άλλες πόλεις της Ελλάδος), άλλους συλλόγους καθώς και επιχειρηματίες ή μεγάλες εταιρίες.

Η εκδήλωση για την ανακοίνωση, θα λάβει χώρα στο γυμναστήριο του 6ου ΕΠΑΛ (κάτω από το ξενοδοχείο Βυζάντιο) το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 17:00 το απόγευμα. Αθλητές του συλλόγου, φίλοι και συγγενείς των αθλητών, δημοσιογράφοι και όποιοι άλλοι επιθυμούν, είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply