Ανακοίνωση Ν.Ε. ΚΚΕ Ιωαννίνων

Από το γραφείο τύπου της Ν.Ε. ΚΚΕ Ιωαννίνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Νέα σπορά προβοκατόρων:

Η επιλογή της αστικής τάξης και των εκφραστών της, να επιτεθεί με κάθε μέσο ενάντια στο ΚΚΕ προκειμένου να το οδηγήσουν – κατά την κρίση τους – στην αποδυνάμωση (εκλογική, πολιτική, ηθική κ.λ.π) ξεδιπλώνεται σε κάθε πτυχή της.

“Νέο blog” με το όνομα “Νέα σπορά” αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προβοκάτσια, αξιοποιώντας δήθεν δηλώσεις “δήθεν μελών και στελεχών του ΚΚΕ” και παρουσιάζοντας όλη την πλατφόρμα που έχει επεξεργαστεί η πλουτοκρατία και τα επιτελεία της ενάντια στην πολιτική γραμμή του ΚΚΕ.

Καταρχήν, τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ έχουν όνομα και επώνυμο και με το να αυτοεμφανίζονται, παρεμβαίνουν και δρουν στην εργατική τάξη και την κοινωνία γενικότερα.

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ του διαδικτύου αντιστοιχεί στην ΚΟΥΚΟΥΛΑ άλλων εποχών που και τότε (όπως και τώρα) φορούσαν τα “αγαπημένα παιδιά του συστήματος” για να εξοντώσουν το λαϊκό κίνημα μέσω του χτυπήματος του ΚΚΕ.

Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να δώσουν απάντηση στην προβοκάτσια, με ψήφο ανυπακοής, αντίστασης και απειθαρχίας. Με ισχυρό ΚΚΕ, ανέτρεψε στην κάλπη στημένα σκηνικά, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά. »»

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply