Ανακοίνωση ΚΚΕ

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Β/Δ Ελλάδας σχετικά με το περιστατικό της αφαίρεσης της προτομής του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα Άρτας:

«« Ακόμα και τα σύμβολα του ΚΚΕ, δημιουργούν πανικό και τρόμο σε εκείνους που δικαίως έχουν λόγο να φοβούνται την οργανωμένη αντεπίθεση του λαού μας μεόρους ρήξης και ανατροπής, που θα τσακίσει την εξουσία τους. Γι’ αυτό και βράδυ Τρίτης, μέσα στο σκοτάδι της «ανωνυμίας», «άγνωστοι» κατέστρεψαν το μνημείο που είχε στηθεί στη Μεσούντα Άρτας προς τιμή του Άρη Βελουχιώτη και προξένησαν ζημιές στο μνημείο του ΔΣΕ στις Μελάτες Άρτας.

Οι ομάδες των τραμπούκων που ξαμωλήθηκαν από τα αστικά επιτελεία λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιούνη, με όποιον επιθετικό προσδιορισμό και αν παρουσιάζονται, στόχο έχουν εσένα: τον εργάτη, τον αυτοαπασχολούμενο ΕΒΕ, τον φτωχό αγρότη, το νέο και τη νέα, τη γυναίκα των λαϊκών οικογενειών!

Στόχο έχουν το μυαλό και την ψήφο σου ποντάροντας στην τρομοκράτηση της συνείδησής σου για να σε κάνουν να υιοθετήσεις «λύσεις» που βρίσκονται απέναντι από τα δικά σου, ταξικά συμφέροντα!

ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ! Είσαι ο παραγωγός του πλούτου, κάθε πλούτου που παράγεται στην χώρα μας! Σε χρειάζονται, δεν τους χρειάζεσαι! Χωρίς εσένα, κανένα γρανάζι δεν γυρνά γι’ αυτό το λόγο, μπορείς να ζήσεις χωρίς αφεντικά! Μπορείς να οργανώσεις την οικονομία της χώρας με κριτήριο τις ανάγκες σου! Μπορείς να αναπτύξεις τις δυνατότητες της χώρας που σήμερα καταληστεύονται και καταστρέφονται από τη δράση των μονοπωλίων και τους κανόνες της εξουσίας τους!

Μπορείς να γίνεις κύριος του εαυτού σου και του μόχθου σου και όχι να εξαθλιώνεσαι για ξένα χρέη και ελλείματα! Μπορείς να ανοίξεις το δρόμο για τη δική σου, πραγματική εξουσία παίρνοντας τα κλειδιά της οικονομίας στα δικά σου χέρια!

Οι ταξικοί σου αντίπαλοι και το πολιτικό τους προσωπικό, το γνωρίζουν αυτό καλά γι’ αυτό φοβούνται το οργανωμένο, ταξικά προσανατολισμένο κίνημα σου! Τρέμουν για την ώρα που αυτή η προοπτική θα ριζώσει βαθειά στη συνείδησή σου γι’αυτό αποζητούν, πάση θυσία την αποδυνάμωση του ΚΚΕ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ! Η ιστορία του ΚΚΕ δεν εξαφανίζεται με βανδαλισμούς γιατί είναι βαθειά ριζωμένη και συνδεδεμένη με τον ίδιο το λαό μας.Το ΚΚΕ δεν βάζει νερό στο κρασί του γιατί η πραγματικότητα το επιβεβαιώνει καθημερινά. Στο πραγματικό δίλημμα «ή με τα μονοπώλια ή με το λαό», η απάντηση πρέπει να είναι ξεκάθαρη, αποφασιστική και δυνατή: ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής! »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply