Ανακοίνωση Καχριμάνη για «πόθεν έσχες»

Ο Νομάρχης Ιωαννίνων Αλ. Καχριμάνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«« Η επανάληψη των ίδιων, έωλων, επιχειρημάτων και ερωτημάτων, γύρω από το πόθεν έσχες του Νομάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, αφενός μεν αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων από τους καταγγέλλοντες και αφετέρου, την πρόθεση καλλιέργειας κλίματος λασπολογίας με εμφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Θυμίζουμε ότι ο κ. Αλ. Καχριμάνης, στις 4 Αυγούστου 2010, σε συνέντευξη Τύπου, κάλεσε όποιον επιθυμεί (και δήθεν κόπτεται για τη διαφάνεια), να ζητήσει να ελέγξει όλα τα οικογενειακά και περιουσιακά του στοιχεία, δηλώνοντας ότι προς τούτο  παράσχεται κάθε απαιτούμενη εξουσιοδότηση.  Την ίδια μέρα κάλεσε και τους συνυποψήφιους του να κάνουν το ίδιο κάτι που ήδη έπραξε πριν λίγες ημέρες ο κ. Ευ. Αργύρης.

Οφείλουμε να επαναλάβουμε ότι ο Νομάρχης υποβάλλει κάθε χρόνο, προς έλεγχο το «πόθεν έσχες», με τα στοιχεία των φορολογικών του δηλώσεων, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Έχει δε καταθέσει αναλυτικά τα περιουσιακά και  οικονομικά του στοιχεία στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων, επισυναπτόμενα σε μήνυση που υπέβαλε κατά των υπευθύνων πρωινής, καθημερινής εφημερίδας των Ιωαννίνων, η οποία τον συκοφαντούσε, και του «χρέωνε» ακόμα και την αγορά του ξενοδοχείου «ΙΛΙΟΝ», που ακόμη και σήμερα έχει αγγελία πώλησης.

Η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες, θα γίνει σε χρόνο που θα επιλέξει ο κ. Νομάρχης, και όχι όταν το επιθυμούν ορισμένοι, για τους δικούς τους λόγους.  «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται» και είναι  βέβαιο ότι οι λασπολογούντες και συκοφαντούντες θα μείνουν εκτεθειμένοι, και για αυτό το ζήτημα και για πολλά άλλα,  έναντι των πολιτών, αν και αυτό έπαψε πλέον να τους απασχολεί.

Καιρός είναι όμως να είναι να αφήσουν τις «λάσπες» και να μιλήσουν και για πολιτική, που είναι το ζητούμενο για τους κατοίκους του Νομού και της Ηπείρου γενικότερα. »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply