Ανακοίνωση Δημάρχου Πάργας

Ο δήμαρχος Πάργας, Αθανάσιος Λιόλιος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Ο Δήμαρχος Πάργας ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Βαλανιδορράχης, ότι οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για επιτάχυνση της διαδικασίας αποκατάστασης της γεωργικής γης στην Βαλανιδορράχη ολοκληρώνεται.

Η συνεργασία μας με το υπουργείο Ανάπτυξης & Τροφίμων ήταν γόνιμη. Μια υπόθεση ετών των κατοίκων της Βαλανιδορράχης έλαβε τέλος.

Με τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τα προβλήματα. »»

«« Ο Δήμαρχος Πάργας μαζί με τον αντιδήμαρχο Πάργας κ. Αντώνη Γκοροβέλη επισκέφτηκαν την Τοπική Κοινότητα της Χόχλας και ήρθαν σε επαφή με μια τραγική εικόνα.

Υλικά της ύδρευσης σε αφθονία διάχυτα παντού, υλικά που έχουν πληρωθεί από τους συμπολίτες μας και η πρώην Διοίκηση τα περιφρονούσε με την συμπεριφορά της.

Εδόθη άμεσα εντολή για την περισυλλογή του υλικού, αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η περισυλλογή. Τέτοιες πρακτικές μας οδήγησαν στην σημερινή δύνη οικονομική κατάσταση.

Η σημερινή Διοίκηση έχει εκ των προτέρων πάρει αποστάσεις από τέτοιες συμπεριφορές. Το Δημοτικό Ταμείο είναι ιερό και οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε και να το διαχειριζόμαστε συνετά. »»

 

Tags:

, , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply