Ανακοίνωση Γραμματείας Αυτοδιοίκησης Ν.Δ.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Άρτας, ο κ.Σιαμόπουλος Δημήτρης, Υπεύθυνος Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας για την Ήπειρο, παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με τις δημοτικές αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Νομάρχης Άρτας, κ.Παπαβασιλείου Γιώργος και υποψήφιος Δήμαρχος για τον διευρυμένο Δήμο Αρταίων.

Ο κ.Σιαμόπουλος ανέφερε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των επιλογών για κάθε Δήμο και Περιφέρεια της Ηπείρου ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου 2010 και ολοκληρώνεται για την Άρτα σήμερα. Σε αυτήν την διαδικασία, η Νέα Δημοκρατία θέλησε να χτίσει τις επιλογές της αυτοδιοίκησης μαζί με την κοινωνία και για αυτό δεν ασχολήθηκαν με αυτή την διαδικασία οι ΝΟΔΕ, έτσι ώστε η όποια επιλογή να είναι προϊόν της επαφής με την κοινωνία. Η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας πράξη το μήνυμα «Μπροστά η κοινωνία» αφουγκράστηκε την κοινωνία και όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Τόνισε ότι η μάχη των εκλογών του Νοεμβρίου, θα έχει αυτοδιοικητικό χαρακτήρα με πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια, ενώ πολιτική θα είναι η μάχη για την Περιφέρειες και εκεί η υποψηφιότητα του κ.Καχριμάνη θα είναι νικηφόρα.

Στην συνέχεια έκανε μια αναφορά στα προβλήματα διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως τα προβλήματα εφαρμογής του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, την αύξηση της ανεργίας, την οικονομική στενότητα των νοικοκυριών, το σταμάτημα των έργων του Θησέα λόγω της δραματικής μείωσης των πόρων, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, τα προβλήματα του περιφερειακού τύπου κ.α.

Ο κ.Σιαμόπουλος ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι στο Δήμο Αρταίων η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον κ.Παπαβασιλείου Γιώργο, νυν Νομάρχη Άρτας ως υποψήφιο Δήμαρχο και στον Δήμο Νικ.Σκουφά στηρίζει τον κ.Κόκλα Γιάννη, νυν Δήμαρχο Αράχθου. Στον Δήμο Γ.Καραισκάκη, κατ’ απαίτηση των υποψήφιων δημάρχων, ζητήθηκε από την Νέα Δημοκρατία να σεβαστεί την προσπάθεια τους για πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια και σεβόμενοι την επιθυμία τους, καλούμε την κοινωνία να επιλέξει τον ικανότερο. Τέλος στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων η Νέα Δημοκρατία, σέβεται τις προσπάθειες για την συγκρότηση πολυσυλλεκτικών ψηφοδελτίων από τους κ.Χασιάκο Χρήστο, νυν Δήμαρχο Αγνάντων και Γαρνέλη Μαρίνου, τέως αστυνομικού διευθυντή, και ελπίζουμε η τοπική κοινωνία να κρίνει θετικά την προσπάθειά τους και να επιλέξει τον ικανότερο.

Κλείνοντας ανέφερε ότι για την Νέα Δημοκρατία, πολιτική είναι η μάχη των περιφερειών και των τριών μεγαλύτερων δήμων της χώρας. Τέλος ο κ.Σιαμόπουλος απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των δημοσιογράφων και σε σχετική ερώτηση για τα ποσοστά του γκάλοπ που διενεργήθηκε από την Νέα Δημοκρατία για τους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Αρταίων, απάντησε ότι το ποσοστό του κ.Παπαβασιλείου είναι ποσοστό νίκης.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply