Ανακοίνωση “Ήπειρος τόπος να ζεις” Θεσπρωτίας

«« Την πρώτη μετεκλογική σύσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, η Ολομέλεια του συνδυασμού «Ήπειρος, Τόπος Να Ζεις» για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Στη σύσκεψη αποτιμήθηκε το θετικό αποτέλεσμα του νομού Θεσπρωτίας για το συνδυασμό μας, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών και διηύρυνε σημαντικά τη διαφορά στο δεύτερο γύρο, που σε απόλυτους αριθμούς ήταν 1.174 ψηφοδέλτια  περισσότερα για και σε ποσοστό το προβάδισμά μας ανήλθε σε 4,52% (52,26% ή 13.578 ψήφοι για το συνδυασμό «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις», έναντι 47,74% ή 12.404 ψήφοι για την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου»). Τα μέλη του συνδυασμού εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες προς το δημοκρατικό λαό της Θεσπρωτίας τόσο για την αποδοχή των θέσεων μας όσο και για την επιβράβευση του καλού και έντιμου αγώνα που δώσαμε μέσα σε πολιτικά αντίξοες συνθήκες.

Παράλληλα διαβεβαιώνουμε όλους τους Θεσπρωτούς που είτε ψήφισαν εμάς ή άλλους συνδυασμούς, είτε απείχαν, ότι από τα έδρανα της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ηπείρου θα παραμείνουμε όλοι μας αταλάντευτα παρόντες στον αγώνα για να γίνει πράξη η επωνυμία του συνδυασμού «Ήπειρος, Τόπος Να Ζεις» και να αποκτήσει η Θεσπρωτία μας όσα της αναλογούν στο νέο αναπτυξιακό τοπίο. »»

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply