Αθεράπευτοι: “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”

Ραντεβού με τους μικρούς του φίλους δίνει και φέτος το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» με τη θεατρική παράσταση «η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Χρήστου, τα σκηνικά ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μίνα Παππά, τις χορογραφίες η Φανή Σκεντέρη και τη φωνητική διδασκαλία η Ειρήνη Δόβα.

32 ηθοποιοί ζωντανεύουν την περιπέτεια της Αλίκης, εκπρόσωπο της παιδικής αφέλειας και ανησυχίας. Η Αλίκη κουβαλά όλα τα ερωτήματα, τις αγωνίες και τα μυστήρια της εποχής της, ταξιδεύει με τη φαντασία της στη «Χώρα των Θαυμάτων», γεμάτη απορίες, αγωνία και διάθεση για περιπέτεια!

Η παράσταση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και θα λάβει χώρα στην «Αίθουσα Βασιλείου Πυρσινέλλα» το Σάββατο 19/01 στις 11:30 π.μ., την Κυριακή 20/01 στις 11:30 π.μ. & 5:30 μ.μ και τη Δευτέρα 21/01 στις 5:30 μ.μ.

Γενική είσοδος: 8 € (ισχύουν και οικογενειακά πακέτα). Προπώληση εισιτηρίων στο Βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» (Μιχ. Αγγέλου 6).

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply