“Ήπειρος τόπος να ζεις”: Μήνυμα Κ. Μπόβολου

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας με το συνδυασμό “Ήπειρος- Τόπος να Ζεις” ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής, 14 Νοεμβρίου, απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«« Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, εκ μέρους όλων των συναδέλφων και του επικεφαλής του συνδυασμού μας Βαγγέλη Αργύρη θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και για την ψήφο με την οποία μας τιμήσατε…
Ομολογουμένως, η Άρτα και οι Αρτινοί απάντησαν θετικά στα διλήμματα των καιρών και στις σειρήνες της άρνησης.

Η ψήφος της πρώτης Κυριακής ήταν μια καθαρή ψήφος, μια σαφής τοποθέτησης στα πράγματα και στα πρόσωπα… Ήταν μια ψήφος που είχε και την  αυτοδιοικητική της πλευρά αλλά ταυτόχρονα εμπεριέκλειε και μηνύματα προς όλο το πολιτικό μας σύστημα.

Υπήρξε βεβαίως και η εύγλωττη σιωπή, η κραυγή της αποχής που απέστειλε  μηνύματα αγωνίας, απελπισίας ακόμη και οργής. Είναι στοιχεία που όλοι μας – ο καθένας στα μέτρα των δυνάμεων και των δυνατοτήτων του – οφείλουμε  και να δούμε και να ακούσουμε…

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, ο πρώτος γύρος, ο γύρος των μηνυμάτων και των αναφορών στο πολιτικό μας σύστημα τέλειωσε και έφτασε η στιγμή της  αλήθειας. Η στιγμή που πρέπει να πούμε το μεγάλο «ναι» και το μεγάλο «όχι». Η στιγμή που πρέπει να επιλέξουμε αν θα δράσουμε ή απλά θα αντιδράσουμε. Είναι τώρα η στιγμή που πρέπει να επιλέξουμε αν θα ψηφίσουμε ή αν θα καταψηφίσουμε.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, επειδή χρόνια τώρα βρισκόμαστε στις ίδιες γειτονιές, στα ίδια δρομάκια, στους ίδιους αγώνες παίρνω το θάρρος να σας καλέσω να στηρίξετε και αυτή την Κυριακή το συνδυασμό “Ήπειρος – Τόπος να Ζεις” με επικεφαλής το Βαγγέλη Αργύρη.

Θέλω επίσης να απευθυνθώ και σε όσους απείχαν στον πρώτο γύρο και αφού τους θυμίσω ότι η ψήφος είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση να τους καλέσω στις κάλπες.  Να πάρουν θέση.

Τέλος, θέλω να απευθυνθώ και στους νέους ανθρώπους που θεωρούν ότι δεν τους αφορούν οι εκλογές και ίσως κάποτε να έχουν και δίκιο.  Να τους καλέσω να μην παραιτηθούν από το δικαίωμα να αλλάξουν τα πράγματα. Γιατί όπως έχω πει και παλιότερα η ψήφος είναι σφαίρα που δε γυρνάει πίσω.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε για εμάς και τον τόπο μας. Ψηφίζουμε για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Η απόφαση είναι επιλογή ζωής.

Εμείς στο συνδυασμό “Ήπειρος – Τόπος να Ζεις” έχουμε τη δύναμη, τη θέληση και το σχέδιο για να φτιάξουμε τη ζωή μας με τη συνεργασία όλων των προοδευτικών, αριστερών και οικολογικών δυνάμεων της περιοχής

Το θέλουμε, το μπορούμε και το αξίζουμε »».

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply