Ήπειρος : Αστυνομικό δελτίο – 19/11/2009

– Την 18/11/2009 και ώρα 20.40, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας αλλοδαπός γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, οκτώ (8) λαθρομετανάστες, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επίσης συνελήφθη και έτερος αλλοδαπός ο οποίος επέβαινε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας έτερου αλλοδαπού και ενεργούσε σαν προπομπός, προκειμένου να προειδοποιεί των ανωτέρω οδηγό για την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων. Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα δύο (2) οχήματα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν από το Τ.Α.-Δ.Ε. Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.

– Την 18/11/2009 και ώρα 15.30, στα Ιωάννινα, αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο ημεδαπούς γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (2,6) γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα ακατέργαστης κάνναβης και καπνού, βάρους (1,7) γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ η ακατέργαστη κάνναβη και το τσιγάρο κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση.

– Ογδόντα έξι (86) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 18/10/2009, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply