Άρτα: Θεατρική παράσταση

Ευτυχώς επτωχεύσαμεν: Η παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία βασισμένη σε μια ιδέα των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου. Μια ομάδα νέων γνωστών ηθοποιών φέτος ταξιδεύει στην Ελλάδα για να χαρίσει το γέλιο: Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.

Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!!! Με καράβι το γέλιο, πανιά του τη νοσταλγία και πολύ πολύ τρέλα στη μηχανή για καύσιμο… σαλπάρουμε!!!

Ένας θίασος της συμφοράς, χωρίς μέσα, αλλά με όρεξη και φαντασία “προσπαθεί” να δώσει μια παράσταση “κωμωδίας”, αλλά απόψε όλα θα πάνε στραβά. Δεν χάνουν το θάρρος και το χιούμορ τους, τίποτα δεν τους σταματά. Με τη βοήθεια του κοινού, θα συνεχίσουν. Έτσι, η κάθε παράσταση εξελίσσεται σε ξεχωριστή εμπειρία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και όλο το παρασκήνιο της. Το τι θα συμβαίνει επάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή δεν περιγράφεται…

Μια θεότρελη κωμωδία γεμάτη γκανγκ, χιούμορ, αλλά και σουρεαλιστικές εκρήξεις γέλιου!!!

Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!!! Μια μοντέρνα παράσταση από τα παλιά… γιατί το θέατρο είναι γοητεία!!! Και επειδή η γοητεία δεν είναι αστείο πράγμα… θα γελάσετε πολύ!!!

Η θεατρική παράσταση «Ευτυχώς επτωχεύσαμεν» θα βρίσκεται στην Άρτα για μία μοναδική παράσταση το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ. στο Θέατρο Κάστρου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 26810.362255 ως τις 2:00μ.μ., και στο 6984.053427 όλες τις ώρες.

Συντελεστές:

– Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος
– Ιδέα – Διασκευή κειμένων: Παύλος Μάτεσης, Φώτης Σπύρος
– Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
– Στίχοι: Παναγιώτης Μπρατάκος
– Σκηνικά: Βλάσης Βαλεντίνος Βαλάσης
– Κουστούμια: Ελένη Ψύρρα
– Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
– Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Ζωγραφάκης
– Παραγωγή: Ocean Productions
– Ηθοποιοί: Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply