Θέατρο “‘Εκφραση”: Παράσταση κουκλοθεάτρου “Ιδιαίτερα πλάσματα”

Ο Roberto White έρχεται από την Αργεντινή με την παράσταση κουκλοθεάτρου “Ιδιαίτερα πλάσματα” την Τρίτη 5 Απριλίου ώρα 20:00 και Τετάρτη 6 Απριλίου ώρα 19:00 στο Θέατρο Έκφραση.

“ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ” (Criaturas particulares):
Παράσταση θεάτρου κούκλας και αντικειμένων
Roberto White – Αργεντινή

Μία πραγματικά ιδιαίτερη παράσταση θεάτρου κούκλας που συνδυάζει την γλώσσα της μιμικής με θέατρο αντικειμένων χωρίς λόγια, σε επτά ανεξάρτητες ποιητικές και κωμικές ιστορίες.

Οι κούκλες αποτελούνται από απλά αντικείμενα όπως μπαλόνια, μπαλάκια και πλαστικές σακούλες που συνδέονται στο σώμα του κουκλοπαίκτη συνθέτοντας φανταστικά πλάσματα και τον κόσμο τους.

Σκηνοθεσία και ερμηνεία: Roberto White
Διάρκεια: 55′
Σκηνοθεσία και ερμηνεία: Roberto White

Ο Roberto White είναι Αργεντινός κλόουν και κουκλοπαίκτης. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας La Santa Rodilla, του Hugo Suarez (Hugo e Inés) και της ομάδας Teatro dos Mundos μαζί με την Malgosia Szkandera.

Το 2012 του απονεμήθηκε το βραβείο “Χρυσός Δράκος” στο φεστιβάλ Fira Internacional de Titelles de Lleida, μία ειδική μνεία στη Mostra Internacional de Titelles de la vall de Albaida και το βραβείο καλύτερου θεάματος στο 30ο Festival internacional de Títeres de Tolosa.

Σαν σκηνοθέτης, κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Τεχνών στην Costa Rica για το έργο του “Romeo y Julieta”, μια παράσταση για ηθοποιούς και αντικείμενα. Αυτή τη στιγμή ταξιδεύει σε φεστιβάλ όλου του κόσμου με την σόλο παράσταση “Criaturas Particulares”.

Θέατρο Έκφραση , Αραβαντινού 14
ΤΡΙΤΗ 5/4/16 ΩΡΑ 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4/16 ΩΡΑ 19:00

Κρατήσεις Θέσεων στα τηλέφωνα 26515 54505 / 6978047081

 

Tags:

, , , ,