Θεαματικά αποτελέσματα στη μεταμόσχευση μαλλιών και φρυδιών σε γυναίκες

ΥγείαΕντυπωσιακά αποτελέσματα έχει στις γυναίκες η μεταμόσχευση μαλλιών και φρυδιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE.

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι η πιο σύγχρονη τεχνική καθώς δεν αφήνει σημάδια και ουλές, ενώ είναι ελάχιστα τραυματική και εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα.

Η επιτυχία αγγίζει το 100% και την τελευταία δεκαετία έχουμε αλματώδη αύξηση μεταμοσχεύσεων μαλλιών και φρυδιών, καθώς πλέον το… προνόμιο δεν το έχουν μόνο οι άντρες.

Σύμφωνα λοιπόν με στατιστικά στοιχεία της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού:

– Το 40% όσων υποβάλλονται σε μη επεμβατικές μεθόδους αποκατάστασης της πυκνότητας μαλλιών και φρυδιών είναι γυναίκες
– Εννέα στις δέκα γυναίκες που ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση τριχοθυλακίων σε περιοχές που δεν αφορούν το κεφάλι, εστιάζουν στα φρύδια.

«Πράγματι η FUE δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, στις γυναίκες καθώς τα μαλλιά και τα φρύδια είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου και της γυναικείας ομορφιάς» τονίζει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, διαπρεπής πλαστικός χειρουργός, επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics.

Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς η εμφύτευση μαλλιών και φρυδιών απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να:
– Βελτιώσουν το σχήμα και να εμπλουτίσουν την πυκνότητα του
– Αποκαταστήσουν κάποια ουλή ή τραύμα στην περιοχή.
– Ιδανικές υποψήφιες είναι οι γυναίκες που πάσχουν από:
– Συγγενή έλλειψη φρυδιών,
– Αραίωση λόγω τριχόπτωσης
– Ουλές από έγκαυμα ή ατύχημα,
– Εκτεταμένη αποτρίχωση φρυδιών στο παρελθόν
– Γυροειδή αλωπεκία, υποθυρεοειδισμό κ,λ,π.

Αξίζει να τονιστεί ότι η γυροειδής αλωπεκία στις γυναίκες συνήθως είναι διάχυτη, ενώ άλλοτε η αραίωση εντοπίζεται στην κορυφή του κεφαλιού και στην πρόσθια γραμμή του μετώπου (hairline).

Η δημιουργία χαμηλότερης και πιο νεανικής γραμμής του μετώπου (hairline) για καθαρά αισθητικούς λόγους, είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή της μεταμόσχευσης μαλλιών στις γυναίκες.

 

Tags:

, , , ,