Στον ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. η Δέσποινα Βολυράκη της Γ.Ε. Ιεράπετρας

Ο ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ μετά την απόκτηση της έμπειρης κεντρικής αθλήτριας Σοφίας Τζαλαλή προχώρησε και στην απόκτηση από την ΓΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ της Δέσποινας Βολυράκη.

Η 19χρονη ύψους 1.83 κεντρικός θα ενισχύσει με τη σειρά της την ομάδα του ΓΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η παραπάνω αθλήτρια είχε ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας πριν από μερικούς μήνες και ακολουθούσε πιστά το πρόγραμμα προπονήσεων. Το πάθος η αγωνιστικότητά της αλλά και η συνέπεια των προπονήσεων ήταν καθοριστικά σημεία για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Διοίκησης αλλά και του προπονητή της γυναικείας ομάδας Βαγγέλη Ζαρκαλή.

Με δήλωσή της η παραπάνω αθλήτρια αναφέρει:

«Είμαι χαρούμενη γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα Α2 Εθνικής Κατηγορίας, όπως ο ΓΑΣ,  και επιπλέον αποτελεί για μένα μια εντελώς καινούργια εμπειρία η προπόνηση αυτού του επιπέδου.

Οι ενέργειες όλων των μελών της Διοίκησης το κλίμα που αντιμετώπισα στην ομάδα αλλά και η σημαντική προπονητική δουλειά που γίνεται από τον Κο Ζαρκαλή δημιουργούν ένα ευοίωνο μέλλον. Ο αγώνας για την καλύτερη δυνατή απόδοση είναι βασική αρχή του ΓΑΣ και αρωγός της ομάδας σε κάθε επίπεδο.»

 

Tags:

, , , ,