Συνέχιση εγγραφών στα προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δυνατότητα για εγγραφές ακόμα και τώρα δίνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας που θα υλοποιηθούν την εκπαιδευτική χρονιά που ξεκινά εφ’ όσον οι ενδιαφερόμενοι προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της εγγραφής τους σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ώρα 16:00-18:00 ξεκινούν τα διαδικτυακά μαθήματα σε δύο από τα τέσσερα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τις ενότητες Κατάρτιση στη Συμβουλευτική και στο Coaching και το πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας και Παιδοψυχιατρικής.

Ακολουθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ώρα 16:00-18:00 ακόμα δύο εναρκτήριες διαδικτυακές συναντήσεις στην Ειδική αγωγή για εκπαιδευτικούς-Συνοδούς παράλληλης στήριξης και τις Διαδικτυακές ανοιχτές διαλέξεις Ψυχολογίας.

Παράλληλα από τις 29 Οκτωβρίου και 30 Οκτωβρίου ξεκινούν οι ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΙΣ διάφορες ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ στην Ελλάδα και Κύπρου διάρκειας ενός έτους σύμφωνα με το πρόγραμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/NoOvnQ

Αιτήσεων συμμετοχής : https://drive.google.com/open id = 1 Gdnrg VOnj 6t73 Do Toh HpddXH _ tqr7ehI87y YBrOJptI)

Με ΚΟΣΤΟΣ μόνο 90 ευρώ για ΟΛΟ το έτος και στις πόλεις: Αθήνα, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία, Ηράκλειο, Χανιά, Μυτιλήνη, Χίος, Κέρκυρα, Καβάλα, Σκύδρα, Σέρρες, Κιλκίς, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλος, Λιβαδειά, Ιωάννινα, Μεσολόγγι, Ναύπακτος, Πάτρα, Καλαμάτα, Κόρινθος, Αμαλιάδα, Χαλκίδα.

Για τους ενδιαφερόμενους που η πόλη τους δεν περιλαμβάνεται στον παραπάνω κατάλογο, μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα διαδικτυακά με το ίδιο κόστος και πρόσβαση σε τεράστια βιβλιογραφία: https://drive.google.com/open?id = 1GdnrgVOnj6t73 DoTohHpddXH _t qr7ehI87 yYBrOJptI

Προσοχή: Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να συμπεριληφθούν κι άλλες πόλεις, εφόσον συγκεντρωθούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Η Απάντηση στο ερώτημα: ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ; είναι ΝΑΙ, εφόσον ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία: ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.

Διαβάστε εδώ πώς δε θα χάσετε την επαγγελματική ευκαιρία: https://papanis.wordpress.com/2016/09/22/εκανα-εγγραφη-σε-ενα-απο-τα-επαγγελματ/

Οι επιμορφούμενοι να μελετήσουν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ στη διεύθυνση: https://goo.gl/l021ph

Τον ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ: https://drive.google.com/file/d/0B8JqrtGNH8BOQk81V3VFOGk4dXc/view9

 

Tags:

, , ,