Συνάντηση Δ.Σ. γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με Δήμαρχο Ιωαννιτών

Συνάντηση Δ.Σ. γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με Δήμαρχο ΙωαννιτώνΤο Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιωάννων, παρουσία της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκωμάτων κ. Ασλάνη και του διευθυντή του σχολείου, συναντήθηκε σήμερα με το Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα και με τον αντιδήμαρχο παιδείας του Δήμου Παντελή Κολόκα, σχετικά με το γνωστό πλέον θέμα με την κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο σχολείο.

Από την πλευρά του συλλόγου γονέων όσο και από το Δήμαρχο τονίστηκε ότι πρέπει να αλλάξει το νομικό για το συγκεκριμένο ζήτημα. Σύμφωνα με το σύλλογο γονέων, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα συμβάλει στην κατεύθυνση αυτή, με τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου περιλαμβάνουν συνάντησεις με όλους τους τοπικούς Βουλευτές, το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη για να προταθεί η αλλαγή του νόμου που διέπει την αδειοδότηση των κεραιών και να επανέλθει σε ισχύ ο παλαιότερος νόμος που προέβλεπε ελάχιστη απόσταση 300 μέτρα από τα σχολεία. Επίσης, πρόκειται να προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας στο αρμόδιο υπουργείο.

 

Tags: