Σήμερα ολοκληρώνεται το 44ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Ιωάννινα

Σήμερα ολοκληρώνεται το 44ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα ΙωάννιναΆρχισε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στα Ιωάννινα το Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Φέτος το Φεστιβάλ είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, γιατί είναι αφιερωμένο σε δύο μεγάλα γεγονότα ιστορικής σημασίας. Στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ και τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ. Οι κομμουνιστές, τιμάμε τα μεγάλα αυτά γεγονότα, μαχόμενοι σε όλα τα μέτωπα που αφορούν τη ζωή του λαού και το μέλλον της νεολαίας. Επιμένουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε παρόντες σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν η εργατική τάξη κι όλοι οι εργαζόμενοι. Πρωτοστατούμε σε κάθε αγώνα. Οργανώνουμε την αλληλεγγύη. Προβάλλουμε λύσεις για όλα τα ζητήματα με ολοκληρωμένες θέσεις για κάθε μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.»

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει πολιτική ομιλία που θα εκφωνηθεί σήμερα Σάββατο 15/9 και ώρα 8:00 μμ, στα Λιθαρίτσια με ομιλητή το μέλος του ΠΓ Ν. Σοφιανό, αλλά Εκδήλωση Τιμής στη μνήμη της Ευτυχίας Πρίντζου, στο Σταυράκι, αύριο Κυριακή 16/9.

 

Tags: