Σε κινητοποιήσεις οι αγρότες: Πορείες διαμαρτυρίας & Κλείσιμο δρόμων σε Άρτα – Πρέβεζα

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν από σήμερα και οι αγρότες της Ηπείρου, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που άρχισαν να εκδηλώνονται και σε άλλα σημεία της χώρας.

Οι αγρότες της Άρτας με 50 περίπου τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, συγκεντρώθηκαν αρχικά γύρω στις 11:00 το πρωί στο παλιό γεφύρι της Άρτας και στη συνέχεια προχώρησαν σε συμβολική πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια, μετά την πορεία στο κέντρο της πόλης κατευθύνθηκαν προς τον κόμβο της Ιόνιας οδού στην περιοχή (έξοδος προς Άρτα) και έλαβαν θέσεις. Σε ανάλογη κινητοποίηση προχώρησαν και οι αγρότες του Κομποτίου Άρτας, οι οποίοι “έκλεισαν” συμβολικά για μισή ώρα την Ιόνια οδό.

Στο νομό Πρέβεζας, οι αγρότες της περιοχής Λούρου έστησαν και εκεί “μπλόκο” και δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις αλλά και ότι είναι σε συνεννόηση με την πανελλήνια συντονιστική επιτροπή από τα περσινά 68 μπλόκα.

Στο μεταξύ, μεγάλη ταλαιπωρία είχε η σημερινή μέρα για όσους ταξίδευαν το πρωί προς την Αθήνα, λόγω του κλεισίματος της εθνικής οδού από τους αγρότες του Αιγίου, οι οποίοι “άνοιξαν” το δρόμο λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι.

 

Tags:

, , , , , ,