Πραγματοποιήθηκε η εξαμηνιαία συνέλευση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα»

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΠραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Λιθαρίτσια η εξαμηνιαία τακτική γενική συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Υπήρξε αναλυτικός απολογισμός των δράσεων της παράταξης για το πρώτο εξάμηνο του 2016. Ο επικεφαλής της Παράταξης Άρης Μπαρτζώκας και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κυριαζής, ενημέρωσαν τα μέλη της παράταξης για τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του προηγουμένου διαστήματος, τις θέσεις τι οποίες έλαβε η παράταξη καθώς και για τις προτάσεις που έγιναν επί εκκρεμών θεμάτων. Επίσης, μέλη της παράταξης που συμμετέχουν σε οργανισμούς, δομές και επιτροπές του Δήμου ενημέρωσαν για θέματα αρμοδιοτήτων τους.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της παράταξης και αποφασίστηκε το πλαίσιο δράσης για τους επόμενους μήνες. Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» αποφάσισε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση στη Δημοτική Αρχή ή κάθε άλλο αρμόδιο για την παραχώρηση γραφείων, ένα κατοχυρωμένο δικαίωμα της παράταξης, το οποίο δεν ικανοποιείται από το 2014 ως σήμερα. Συζητήθηκαν επίσης και τρόποι αντίδρασης σε περίπτωση που συνεχιστεί η κωλυσιεργία στο ζήτημα αυτό.

Στο τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με το καλωσόρισμα τα νέων μελών τα οποία ενεγράφησαν στην παράταξη κατά τη χθεσινή διαδικασία.

 

Tags: