Πολύτιμη νίκη των γυναικών ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. επί του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Βέροιας

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ έκανε το καθήκον της καθώς επικράτησε με 3-0 σετ της ομάδας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με την ομάδα της Βέροιας να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα κάνοντας το 4-7. Στη συνέχεια τα κορίτσια του ΓΑΣ αντέδρασαν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 11-10 και στη συνέχεια με 20-16 παίζοντας καλά οργανωμένο παιχνίδι με πολλές τελειωμένες επιθέσεις. Η ομάδα της Βέροιας δεν είχε πει όμως ακόμη την τελευταία της λέξη και με ένα σερί εκμεταλλευόμενη και τα λάθη της ομάδας μας έκανε το 23-23 για νε τελειώσει τελικά το σετ με 23-25 για τα κορίτσια του ΓΑΣ.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΓΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι είχε διάρκεια και εκμεταλλευόμενη και τις πολλές λανθασμένες υποδοχές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, που δεν της έδιναν το δικαίωμα να οργανώσει σωστά το παιχνίδι, πήρε μεγάλη διαφορά και έκλεισε τελικά το σετ με 25-13.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ μπήκε και πάλι δυνατά αλλά η ομάδα της Βέροιας βελτίωσε την υποδοχή της και κόντραρε και πάλι την ομάδα μας η οποία στο τέλος ήταν πιο ψύχραιμη παίρνοντας και το σετ με 25-22.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ-ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ(3-0):25-23, 25-13, 25-22

– ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Ζαρκαλής):Λάγκα, Χατζηγιαννάκου, Κλούμπα, Παπάζογλου, Στεφάνου-λ, Τζαλαλή, Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Χαρατζόγλου, Ντέρου, Στεφάνου, Καλύβα-λ.
– ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ(Λουκάς): Κυριαζάκη, Γρηγοριάδου-λ, Κυριακίδου, Νταγκοπούλου, Τσιούχα, Τσιάμη, Γαλλίκα, Μοσχού, Τσαουσοπούλου, Μοσχά, Τσιόγκα, Τσιλίκα-λ.
– Διαιτητές: Γκόλφης(Α), Γεράνιος(Β), Παυλάκης(Σ)

 

Tags:

, , , , , ,