Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Εκδήλωση με τίτλο: “Βραδιά όμορφων λέξεων”

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνει βραδιά μουσικής, ποίησης και λογοτεχνίας από όλο τον κόσμο στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, το Διάλογο και την Ανάπτυξη που εορτάζεται στις 21 Μαΐου.

Η εκδήλωση, με τίτλο “Βραδιά όμορφων λέξεων”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία).

Στην εκδήλωση, που είναι ένα αφιέρωμα – ύμνος προς την αληθινή αγάπη, συμμετέχουν οι αλλοδαποί σπουδαστές του Χειμερινού Προγράμματος του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., οι Κινέζοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Πεκίνου που παρακολουθούν πρόγραμμα ελληνικής γλώσσας στο ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. βάσει τριετούς πρωτοκόλλου συνεργασίας, μεταπτυχιακοί φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) από την κατεύθυνση «Γλώσσα και Παιδική Λογοτεχνία» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Χορωδία του Π.Τ.Δ.Ε. υπό τη διεύθυνση της κ. Ειρήνης Νικολάου, Ε.Ε.Π. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να έρθουν σε επικοινωνία οι φοιτητές του Κέντρου με την πολιτιστική ζωή της πόλης και να προωθηθεί η πολιτισμική και γλωσσική διαφορετικότητα αλλά και η μύηση με ψυχαγωγικό χαρακτήρα στη φυσική ομιλούμενη ελληνική γλώσσα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Tags:

, , ,