Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 26χρονου Αλβανού

Βρέθηκε μία σφαίρα σφηνωμένη στους πνεύμονες του θύματος

Ελληνική ΑστυνομίαΝέα τροπή παίρνουν οι έρευνες της αστυνομίας στην υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας 26χρονου Αλβανού στη Γλυκή Θεσπρωτίας μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής του πτώματος από τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό πριν τον αποκεφαλισμό του. Το θύμα πυροβολήθηκε στον λαιμό και στη συνέχεια έγινε ο αποκεφαλισμός του. Η σφαίρα σφηνώθηκε στους πνεύμονες του θύματος.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του θύματος επήλθε στις 21.00 η ώρα το βράδυ της Κυριακής, ενώ στο σώμα του δεν υπήρχαν εκδορές ούτε το παραμικρό τραύμα, γεγονός που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη και μάλλον το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει καμία αντίσταση.

Οι αστυνομικές αρχές πλέον εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες κίνουνται στην περιοχή της Ηπείρου και της Αλβανικής κοινότητας.

Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου.

 

Tags:

, , , ,