Νέα προπονήτρια του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. η Μαρία Δημητρίου

Η Διοίκηση του «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ» ανακοινώνει τη συνεργασία της  με τη Μαρία Δημητρίου η οποία αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή στην γυναικεία ομάδα δίπλα στον πολύπειρο προπονητή Βαγγέλη Ζαρκαλή ενώ ταυτόχρονα θα ενσωματωθεί και στα τμήματα υποδομών βόλεϊ του συλλόγου μας.

Η Μαρία Δημητρίου ή οποία έχει τελειώσει οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο οικονομικό πανεπιστήμιο Πειραιά έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει επίσης το σύλλογό μας στο οργανωτικό αλλά και διαφημιστικό κομμάτι.

Έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια που αφορούν τον αθλητισμό και ειδικότερα το άθλημα της πετοσφαίρισης ενώ το διάστημα αυτό σπουδάζει προπονητική αθλημάτων με ειδικότητα στην πετοσφαίριση.

Το βόλεϊ σάλας αλλά και το beach-volley είναι τα αγαπημένα της και σαν  πρώην αθλήτρια με συμμετοχή σε κορυφαίους συλλόγους όπως ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και η ΑΕΚ αλλά και του  beach-volley με πολλές διακρίσεις στην άμμο έρχεται στο σύλλογό μας για να ενισχύσει το ήδη άριστα οργανωμένο γυναικείο τμήμα αλλά και να βοηθήσει σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές μας στην ανάπτυξη των  ακαδημιών αλλά και στην οργάνωση του beach-volley που αποτελεί τον επόμενο στόχο ανάπτυξης του συλλόγου μας.

Η Διοίκηση του «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ» σε καλωσορίζει και σου εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβες.

 

Tags:

, , ,