Μεγάλη προσφορά από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ISON

ison.edu.gr1_9acc49178d59dc46cad712b045676db1Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών ΙSON του Ομίλου Στρατηγάκη δραστηριοποιούνται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα για περισσότερα από 35 χρόνια. Στα Ιωάννινα λειτουργούν τα τελευταία 8 χρόνια, με πολλές επιτυχίες σε όλες τις βαθμίδες πτυχίων για περισσότερες από 7 γλώσσες. Στόχος των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών ISON είναι η παροχή γλωσσικής επάρκειας στους σπουδαστές, η καλλιέργεια πολιτισμικής κουλτούρας και η σύνδεσή τους με τους με την Ευρώπη και τον κόσμο.

Στο σχολικό έτος 2016-2017 τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών ΙSON λειτουργούν σε νέα έδρα, στο κέντρο των Ιωαννίνων, στη Λεωφόρο Δωδώνης, αρ. 11, στον τρίτο όροφο.

lingue-rareΓια τη χρονιά αυτή, λοιπόν, ως μια προσφορά γνωριμίας και με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών ΙSON προσφέρουν ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόγραμμα σπουδών αποκλειστικά για φοιτητές.

Πιο συγκεκριμένα, για όλες τις ξένες γλώσσες παρέχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ έκπτωση 50%, διαμορφώνοντας την τελική τιμή του προγράμματος στα 390 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 26510.03506 ή με ένα e-mail στο [email protected]. Mε 300 εκπαιδευτικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό και με ένα δίπλα σας, ελάτε να ξεκινήσουμε το συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των ξένων γλωσσών.

 

Tags:

, , ,