Ιωάννινα: Το 5D Planet άνοιξε!

Στο κέντρο των Ιωαννίνων στην Αράπη 2, δημιουργήθηκε το καλύτερο και πληρέστερο 5D Cinema της χώρας! Σε έναν άνετο και απαράμιλλης αισθητικής χώρο, το 5D Planet άνοιξε τις πύλες του στις 24 Μαρτίου 2015 και σας καλωσορίζει στην επόμενη γενιά προβολής ταινιών!

Με συνολικά 100+ ταινίες πλούσιας θεματολογίας, 150” Arc οθόνη, 2 Full HD προβολείς,
14 εφέ ταινιών και 9 lux θέσεις τελευταίας τεχνολογίας που εγγυούνται τέλεια κίνηση, η εμπειρία και η απόλαυση της 5D ταινίας που θα ζήσετε θα είναι πραγματικά μοναδική!

Τι είναι:

Το 5D Cinema ή αλλιώς Next Dimension Cinema είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι όπου ο θεατής έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ταινίες υψηλής τεχνολογίας, πλούσιες σε γραφικά και εφέ και να αισθανθεί αυτό που βλέπει μέσω της κίνησης των θέσεων και μέσω των ειδικών εφέ που πλαισιώνουν την μοναδική αυτή εμπειρία. Τα ειδικά εφέ είναι συνήθως αέρας, φωτιά, νερό, χιόνι, μπουρμπουλήθρες, αστραπή, καπνός, μυρωδιά, laser, δόνηση, αίσθηση ποντικιών στα πόδια κλπ.

Αισθανθείτε την ένταση και την αδρεναλίνη να είστε σε ένα τρενάκι (roller coaster) αλλά από την άνεση και την ασφάλεια μιας κινηματογραφικής θέσης ή απολαύστε μια βόλτα στο δάσος, όπου έχετε την δυνατότητα να μυρίσετε τα λουλούδια και να αισθανθείτε τους κινδύνους..!

Φορέστε τα 3D γυαλιά σας, προσδεθείτε και μπείτε σε έναν καινούργιο κόσμο ψυχαγωγίας και σας εγγυόμαστε πως ύστερα από αυτό τίποτα δεν θα είναι τόσο διασκεδαστικό!

Ζήστε την δυναμική εμπειρία κινηματογράφου, τώρα και στα Ιωάννινα!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδας μας, www.5dplanet.gr ή στο www.facebook.com/5dplanet

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply