Ιωάννινα: Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Με χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου με τίτλο «Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε έναν Κόσμο που Αλλάζει. Ερευνητικές και Εφαρμοσμένες Προσεγγίσεις – Human Rights in a Changing World. Research and Applied Approaches».

Το Συνέδριο διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων Ψυχολόγων.

Θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας», από τις 25 έως τις 27 Μαϊου 2016. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Το Συνέδριο συμμετέχει στην εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών  για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη, Ατζέντα 2030», είναι  διαθεματικό  και  διεπιστημονικό  και σε αυτό συμμετέχουν σύνεδροι από δέκα (10) Πανεπιστήμια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δεκατρείς (13) Πανεπιστημιακές Σχολές, δεκαεπτά (17) Πανεπιστημιακά Τμήματα, καθώς και δεκαοκτώ (18) ανεξάρτητοι φορείς και ΜΚΟ με σημαντικό έργο και εξειδίκευση στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

To Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Στο συνέδριο δίνεται η δυνατότητα για εγγραφή και παρακολούθηση διαδικτυακά σε όλους τους συναδέλφους που το επιθυμούν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: humanrights.conf.uoi.gr

 

Tags:

, , , ,