Ιωάννινα: Εκδηλώσεις στο “Θυμωμένο Πορτραίτο”

OPERA CHAOTIQUE “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ”

Παρασκευή 15 Απριλίου
Θυμωμένο Πορτραίτο (Ιωάννινα)

Το live γίνεται με την υποστήριξη του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτης και οι τραγικοί έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού εμπνέουν το εκκεντρικό δίδυμο των Tenorman & Voodoo Drummer, οι οποίοι με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές παρουσιάζουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show.

Είναι η εποχή της επανάστασης στην τέχνη, η εποχή της αμαρτίας, η πόλη του Φωτός είναι το κέντρο του κόσμου, όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες καταφθάνουν εκεί (Απολλιναίρ, Χέμινγουεï, Σατί, Ματίς, Ρενουάρ, Μονέ, Προυστ), η εποχή του Τουλούζ Λοτρέκ και του Μουλέν Ρουζ.

Οι Opera Chaotique εισέρχονται μέσα στα καμπαρέ και στα ατελιέ των ζωγράφων και γνωρίζουν τις σπουδαίες Μούσες που ενέπνευσαν τις μεγάλες δημιουργίες. Γνωρίζουν τον Πικάσσο και τις αναρίθμητες γυναίκες του, τον Μοντιλιάνι και τη Ζαν, τη Σουζάν Βαλαντόν, την Κικί του Μοντπαρνάς κ.α., και εισάγουν στο πνέυμα της ελευθερίας και του μεγάλου πάθους.

Σάββατο 16 Απρίλη, ώρα: 21.00, είσοδος 8 ευρώ

Οι Μουσικοί Ισοβίτες Detro / Τρομοκράτης (OFFICIAL) και Κριτής Rapweilerz OFFICIAL, ένα από τα πρώτα hip hop groups της Βορείου Ελλάδος επιστρέφουν στη δισκογραφία μετά απο 10 χρόνια και παρουσιάζουν τον καινούριο τους δίσκο με τίτλο “Λίθινη Εποχή” στο Θυμωμένο Πορτραίτο.

 

Tags:

, , , ,