Οι Villagers of Ioannina City (V.I.C.) live στην Πρέβεζα

V.I.C. (Villagers of Ioannina City) live

Opening Act: 2 Headed Dogs

Σάββατο 20 Αυγούστου

Κάστρο Παντοκράτορα, Πρέβεζα

Ώρα Έναρξης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

#the_event

Το πάντρεμα της παράδοσης με τη rock μουσική…η πιο επιτυχημένη μπάντα της τελευταίας διετίας…Οι Villagers of Ioannina City (V.I.C.)…για πρώτη φορά στην Πρέβεζα…Το Σάββατο 20 Αυγούστου στο υπέροχο Κάστρο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα. Την συναυλία θα “ανοίξουν” οι 2 Headed Dogs.

#the_bands

Οι V.I.C (Villagers of Ioannina City) είναι ένα πειραματικό psychedelic / rock συγκρότημα από τα Ιωάννινα (Ελλάδα). Παίζουν ένα είδος post-rock με μια μεγάλη δόση ελληνικής παραδοσιακής μουσικής επηρεασμένη από την περιοχή της Ηπείρου.

Η μουσική παράδοση της περιοχής χαρακτηρίζεται από πολυφωνία και τη χρήση του κλαρίνου. Ο ήχος της μπάντας συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική με σύγχρονες ψυχεδελικές μορφές, δημιουργώντας ένα μοναδικό ήχο.

Σχηματίστηκαν το 2007 και από τότε είχε παίξει σε πολλές συναυλίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχουν κυκλοφορήσει ένα Promo CD το 2010 και τον Απρίλη του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τον τίτλο “RIZA”. Τον Νοέμβρη του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν το EP με τίτλο “Zvara/Karakolia”.

#the_place

Το Κάστρο του Παντοκράτορα είναι ένας μαγευτικός χώρος δίπλα στην θάλασσα και βρίσκεται μόλις 2χλμ από το κέντρο της πόλης. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περίπου 800 άτομα.

#tickets

– Pre-Sale / Door: 10 ευρώ

– ΠΡΕΒΕΖΑ:
dB Music Store – Μουσικό Κατάστημα
Αποθήκη – Bar

– ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
Τρυποκάρυδος, Ανεξαρτησίας 55
Θυμωμένο Πορτραίτο, Καποδιστρίου 20

#Contact

W. www.facebook.com/artgardenpreveza
Event: https://www.facebook.com/events/1766590950286951/
E. [email protected]

Μια διοργάνωση του πολιτιστικού συλλόγου Πρέβεζας “Ο Κήπος των Τεχνών”.

 

Tags:

, , , , , ,