Η πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου το θέμα της δεύτερης διάλεξης του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας

ΥγείαΣυνεχίζεται με επιτυχία ο 1ος Κύκλος Διαλέξων σε θέματα Δημόσιας Υγείας, που διοργανώνει, υπό την διεύθυνση του καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, το νεοσύστατο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Η δεύτερη διάλεξη αφορά την «Πρόληψη Οξέος Εμφράγματος του Μυοκαρδίου» που σκοτώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Το θέμα θα αναπτύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής  Καρδιολογικής Εταιρείας, διαπρεπής καρδιολόγος κ. Στέφανος Φούσας, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 19.30 το βράδυ.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στο κτίριο επί της οδού Ηπίτου στην Πλάκα.

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, σκοπός του οποίου είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών  και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη  έμφαση  στην  πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος, έχει προγραμματίσει σειρά  επιστημονικών διαλέξεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες του Ινστιτούτου (Ηπιτου 17 Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη. (Τηλ.: 210.6470056, 210.3314755., E-mail: [email protected], [email protected])

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Tags:

, , , ,