Η νέα εφημερίδα «Τύπος της Ηπείρου» καινοτομεί και στηρίζει τις Ηπειρωτικές επιχειρήσεις & οικογένειες

Η υπό έκδοση εφημερίδα «Τύπος της Ηπείρου» θα ξεκινήσει μέσα στο Δεκέμβριο με μια μοναδική, για τα Ελληνικά χρονικά, και για όλη την Ελληνική περιφέρεια, προσφορά: Μαζί με το πρώτο φύλλο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσεις πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα υπάρχει και ένα μπλοκ με 59 εκπτωτικά κουπόνια, από Γιαννιώτικα μαγαζιά, από Γιαννιώτικες επιχειρήσεις, με σκοπό την στήριξη της τοπικής αγοράς, της τοπικής οικονομίας αλλά και της αρωγής, από την εφημερίδα, για τις αγορές όλων των Γιαννιώτικων οικογένειων.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δηλαδή τους ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ και ΟΛΕΣ τις ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΣΣΕΣ.

Συνολικά με αλλά και χωρίς την εφημερίδα θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ 10.000 μπλοκ, που σημαίνει ότι η κάθε επιχείρηση που θα ενδιαφερθεί να συμπεριληφθεί στη συγκεκριμένη έκδοση θα έχει εν δυνάμει 10.000 υποψήφιους πελάτεςΣυνολικά σε όλη την πόλη θα κυκλοφορήσουν 590.000 κουπόνια!!!!

Η εφημερίδα σκοπεύει να επαναλαμβάνει το εγχείρημα αρκετές φορές το χρόνο και ευελπιστεί ότι οι αναγνώστες θα αποκτήσουν τοπική καταναλωτική συνείδηση και με ιδιαίτερη προτίμηση σε προϊόντα μικρών οικοτεχνιών. Με την προσπάθεια αυτή η εφημερίδα ελπίζει να συμβάλλει στην υποστήριξη της τοπικής αγοράς αλλά να συνδράμει και στην ελάφρυνση του προϋπολογισμού ΟΛΩΝ των Γιαννιώτικων οικογενειών.

 

Tags: