Για την εκδήλωση «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα»

Η iDialogue ευχαριστεί πολύ τον κόσμο των Ιωαννίνων που αγκαλιάζει θερμά την πανελλαδική Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» που έχει έναν και μόνο σκοπό: την προστασία των παιδιών από το διαδικτυακό έγκλημα μέσω της γνώσης.

Λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου των Ιωαννίνων οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης https://prostatepse.gr/register/ για το δωρεάν σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7/05 στο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ.Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου στις 18:30 έχουν προσωρινά κλείσει.

Επειδή γίνονται επικοινωνίες επιβεβαίωσης των συμμετοχών για το σεμινάριο ενημερώνουμε ότι αν υπάρξει δυνατότητα θα ανοίξουν και πάλι οι εγγραφές την Κυριακή το πρωί και ώρα 10:30.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλείτε το Σάββατο 5/05 από τις 11:00 έως τη 13:30 και από τις 17:00 έως τις 20:00 στο 210 77 09 777 για να δηλώνετε συμμετοχή και να μπαίνετε στη λίστα αναμονής έτσι ώστε σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου να σας ενημερώσουμε σχετικά.

 

Tags: