Φίλιππος Πλιάτσικας, Στάθης Δρογώσης και Μανώλης Φάμελλος το Σάββατο 16 Απριλίου στα Ιωάννινα

“ΤΟ ROCK ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ” πάει Γιάννενα μαζί με τους, ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΜΕΛΛΟ & ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016
Factory of Sound (Παραλίμνιο ψυχαγωγικό πάρκο, Ακτή Μιαούλη, τηλέφωνο κρατήσεων 26510 36436)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Εισιτήρια από 11 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, Public, Seven Spots, Media Markt, 11876

“Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου “Ενας ολοκαίνουργιος κόσμος” που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα.

Έτσι για τα επόμενο διάστημα θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάσαμε: Το Rock της Δυτικής όχθης !!!

Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων,, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 κι έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει”.

Φ.Π.

Ειδικά όμως για αυτή τη συναυλία έρχονται ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης φέρνοντας μαζί τους τραγούδια όπως “Η ευτυχία είναι αυτό”, “Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι”, “Βιαστικό πουλί του Νότου”,”Μην το πεις πουθενά” και πολλά άλλα ενώνοντας έτσι τρεις πολύ σημαντικές όσο και συγγενικές μουσικές σχολές σε μία και μόνη βραδιά!!

Αυτή τη μοναδική παράσταση μην την χάσετε !!

Γραφείο Τύπου Factory of Sound Ioannina
Αλέξανδρος Σαλαμές
Τηλέφωνο: 6970034210
Mail: [email protected]

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,