Επίσκεψη Αντιδημάρχου Δ. Ιωαννιτών για τα αδέσποτα στην Πανεπιστημιούπολη

Επίσκεψη Αντιδημάρχου Δ. Ιωαννιτών για τα αδέσποτα στην ΠανεπιστημιούποληΤον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Γεώργιο Καψάλη, επισκέφθηκε, ύστερα από πρόσκληση του Πρύτανη, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, κ. Δημήτρης Κατηρτζίδης, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης και δράσης το θέμα των αδέσποτων στην Πανεπιστημιούπολη.

Κατά τη συζήτηση, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα κ. Κατηρτζίδης, παρουσίασε στον Πρύτανη το πλαίσιο των πρωτοβουλιών που προτίθεται να αναλάβει άμεσα για την αντιμετώπιση του θέματος. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επεσήμανε στον κ. Κατηρτζίδη ότι η κατάσταση με τα αδέσποτα και τα κρούσματα που έχουμε στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα, έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν μπορεί να συνεχισθεί, χωρίς τη λήψη άμεσων μέτρων.

Στη συνέχεια ο Πρύτανης συνόδευσε τον κ. Κατηρτζίδη σε όλα τα σημεία της Πανεπιστημιούπολης, που υπάρχει εντονότατο πρόβλημα, όπως η Βιβλιοθήκη, η Φοιτητική Λέσχη, το Γυμναστήριο, οι Φοιτητικές Εστίες κ.λπ. και ζήτησε από τον κ. Κατηρτζίδη συνεχή συνεργασία και δράση για την αντιμετώπιση του θέματος.

Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής κ. Θωμάς Μπάκας.

 

Tags: