Εντυπωσιακή συμμετοχή στο Run Greece Ιωάννινα – Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

(φωτο αρχείου)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων από όλη την Ήπειρο και άλλους γειτονικούς νομούς, το “Run Greece Ioannina”. Συμμετείχαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών, στις τρεις παράλληλες διοργανώσεις, των παιδιών, των 5 χιλιομέτρων και των 10 χιλιομέτρων, με τις περισσότερες συμμετοχές να καταγράφονται – όπως ήταν αναμενόμενο – στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Εντυπωσιακή και η συμμετοχή πολλών εθελοντών στον αγώνα. Οι εθελοντές και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πρόσφεραν στους συμμετέχοντες έναν εξαιρετικό αγώνα που έχει πλέον καθιερωθεί σαν η μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού. Ο αγώνας εκκινούσε από την Κεντρική πλατεία, συνέχιζε στην οδό Αβέρωφ και στο γύρο του κάστρου στον Παραλίμνιο, στην οδό Γαριβάλδη και στην οδό Μακαρίου, όπου στο ύψος της οδού Κουγκίου υπήρχε αναστροφή και ακολουθούσε την αντίστροφη πορεία, βγαίνοντας πάλι στην οδό Αβέρωφ, παρακάμπτοντας τον Παραλίμνιο, για να τερματίσει τελικά στην Κεντρική Πλατεία.

Ο αγώνας εκίνησε και ολοκληρώθηκε με ηλιοφάνεια και αυξημένη για την εποχή θερμοκρασία. Αποτελέσματα και χρόνοι αθλητών, στη σελίδα της διοργάνωσης, εδώ: run-greece.gr/index.php/results-ioannina

 

 

Tags:

, , , ,