Ένωση Πυροσβεστών: “Άλλη μια πρωινή αναφορά με απόντες”

Ανακοίνωση για το θάνατο πυροσβέστη

«Για άλλη μία φορά, δυστυχώς, ένας ΗΡΩΑΣ – συνάδελφος δεν θα είναι στην πρωινή αναφορά του Πυροσβεστικού Σταθμού και αυτό γιατί ο συνάδελφος Δόκιμος Ανθυποπυραγός Άρης Μουζακίτης, που υπηρετούσε στο πεζοπόρο τμήμα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2017, συμμετείχε με την ομάδα του στην τελευταία για τον ίδιο, επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Το αβάσταχτο νέο του πρόωρου και άδικου χαμού του, το μάθαμε το πρωί της 17-7-2017 αρνούμενοι να πιστέψουμε πως άλλος ένας συνάδελφος χάθηκε εν ώρα καθήκοντος. Ο Δόκιμος Ανθυποπυραγός Άρης Μουζακίτης, γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014 ως μόνιμος πυροσβέστης ενώ από το 2010 υπηρετούσε ως πυροσβέστης 5ετους υποχρέωσης, ήταν αθλητής και εθελοντής. Εισήχθη στην σχολή Ανθυποπυραγών τον Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Η νεκρώσιμη ακολουθία όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος , θα πραγματοποιηθεί αύριο 19-7-2017 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στον Ι.Ν. Υ.Θ. Ελεούσα Ποταμού Κέρκυρας.

Καλό παράδεισο συνάδελφε Άρη. Καλή δύναμη στην οικογένεια σου.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ»

 

Tags: