Έναρξη του ΖΕRO festival, αύριο 12 Αυγούστου

Η όμορφη λιμνη Ζηρού υποδέχεται το ZERO Festival με πλούσιες δράσεις όλη την ημέρα όπως canoe kayak αναρρίχηση, τοξοβολία, άθληση, yoga με μουσικές από guest dj’s .

Ενώ όσο πέφτει το βράδυ έρχονται μαγικές στιγμές με ήχους που θα μας συνεπάρουν. Ετσι λοιπόν την Παρασκευή 12 Αυγούστου άνοιγμα με τους Apollon Band όπου 50 μουσικοί & φωνές υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Γεωργάνου θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα βγαλμένο από άλλη εποχή. 

Συνεχίζοντας και όσο η νύχτα πέφτει, ο μέγαλος Παύλος Παυλίδης με τους B Movies θα κάνει την εμφάνισή του με ένα best off από την πολύχρονη καριέρα ενός καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και που εξακολουθεί να μας χαρίζει απλόχερα καινούρια ακούσματα με τον δικό του πάντα χαρακτηριστικό τρόπο.

Η βραδιά δεν σταματά εκεί και στο τέλος οι Manifesto θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο closing με το δικό τους τόνο που ξεχωρίζει.

Το πρόγραμμα Αναλυτικά για την Παρασκευή 12 Αυγούστου

14.00 – Έναρξη 

14.00 – 20.30 Δράσεις στην Λίμνη Canoe Kayak, Αναρρίχηση, Τοξοβολία

18.00 – 18.45 Total body work out and stretching by Αθηνά Κοντογιάννη IWKA Arta

19.00 – 20.00 YOGA by Anasa Yoga Studio

21.00 Έναρξη συναυλιών με Apollon Band υπό την διεύθυνση του Χρήστου Γεωργάνου

23.00 Παύλος Παυλίδης & B Movies

00.30 Manifesto 

Να θυμησουμε πως η 2η μέρα του ZERO festival αναμένεται εξίσου δυναμική με τους ΙΜΑΜ BAILDI & Folk N’ Roll να υπόσχονται αξέχαστες στιγμές!

Σημαντική σημείωση για τα Ι.Χ. που θα κινηθουν προς την λίμνη ότι θα τηρηθεί μία είσοδος από την Εθνική οδό ( Είσοδος παιδόπολη ) και έξοδο από την αντίθετη πλευρά για διευκόλυνση της κυκλοφορίας

 

Tags: